Hoe gebruik je kaarslicht om te ontspannen?

By Admin_Servier 4 years ago
Home  >  Ontspanning  >  Globale ontspanning  >  Hoe gebruik je kaarslicht om te ontspannen?

Hoe gebruik je kaarslicht om te ontspannen?

Als we aan kaarsen denken, denken we vaak eerst aan een verjaardagstaart of romantische diners. Kaarsen hebben echter veel onderschatte krachten! De beste tijd om te genieten van de schoonheid van kaarslicht is alleen, tijdens een totaal ontspannen moment.

Weet je, het is niet zonder belang dat kaarsen over de hele wereld gebruikt worden in vele religieuze en spirituele evenementen. Je ziel kan geraakt worden door de verlichting van de vlam. Het kalmerende effect van kaarslicht is een van de beste instrumenten om angst te verminderen. Dus, waarom wachten? Gebruik kaarsen in je dagelijkse routine!

Hoe kunt u het meeste uit uw kaarsen halen? Eerst moet u de juiste kaarsen kiezen.

  • Welke? Het is beter om kaarsen van soja of bijenwas te gebruiken omdat paraffine kaarsen ongezond kunnen zijn als je ze vaak gebruikt. Kaarsen van soja en bijenwas zijn biologisch afbreekbaar, hernieuwbaar en niet giftig.
  • Denk aan kleur. Er bestaan veel verschillende kleuren, maar wanneer u wilt ontspannen, is het beter om neutrale kleuren te selecteren, zoals pastel, zacht roze of wit.
  • Hoe zit het met geur? Een mooie geur kan heel aangenaam zijn. Echter, je moet kunstmatig geurende kaarsen vermijden. Het is beter om kaarsen te gebruiken die zijn doordrenkt met natuurlijke essentiële oliën.

Wat zijn de beste momenten en plaatsen om uw kaarsen te gebruiken?

  • ‘s Morgens of ‘s avonds. Kies een mooie plek in uw huis met een comfortabele stoel en steek dan uw kaarsen aan. Terwijl u zit, richt u zich op de vlammen en denk na over de schoonheid van de vlammen. Adem langzaam door de neus.
  • Het is ook mogelijk om een kaars aan te steken aan uw bureau. Neem de gelegenheid van korte pauzes om er naar te kijken en te ontspannen.
  • In bad. In plaats van boeken te lezen, steek je kaarsen aan en ontspan je.

Zoals u kunt zien, kunt u in veel omstandigheden gebruik maken van de kracht van kaarslicht. Dus laten we ze gebruiken om te ontspannen!

print
Categories:
  Globale ontspanning, Ontspanning