Rauwe groenten in witte bonendipsaus

By Admin_Servier 3 years ago
Home  >  Voeding  >  Recepten  >  Rauwe groenten in witte bonendipsaus

Rauwe groenten in witte bonendipsaus

2 porties

Ingrediënten:

  • 70 g witte bonen in blik, gespoeld en afgedroogd
  • 3 g bieslook, gehakt
  • 15 ml citroensap
  • 10 ml notenolie
  • Assortiment rauwe groenten

Voedingswaarde (per portie):

Energie: 84 kcal
Koolhydraten: 6 g
waarvan suikers: 0.3 g
Vetten: 5 g
waarvan verzadigde vetzuren: 0.5 g
Omega3: 0.6 g
Vezel: 2 g
Natrium: 8 mg

 

Instructies:

  1. Meng bonen, bieslook, citroensap en olie in een kleine kom.
  2. Pureer met een vork tot een gladde massa.
  3. Serveer met diverse rauwe groenten, zoals komkommers, wortelen, doperwten, paprika’s, broccoli en druiventomaten.

Voedingsadvies:

Kent u notenolie? Rijk aan omega 3, bron van ijzer en vitamine E, deze olie wordt meestal rauw gebruikt om smaak toe te voegen aan uw gerechten..

print
Categories:
  Recepten, Voeding